Οδηγίες Σύνδεσης σε Διαδικτυακή Πλατφόρμα Επικοινωνίας

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας "Zoom".

Μπορείτε να συνδεθείτε ακολουθώντας το σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/81155875491


Ο πιο πάνω σύνδεσμος θα ισχύει για όλες τις συναντήσεις, κάθε μέρα από τις 15:00 μέχρι τις 17:00, εκτός Σαββατοκύριακου.


Κάποιες τεχνικές οδηγίες:

Όταν επισκεφτείτε το σύνδεσμο πιο πάνω, η σελίδα θα σας εμφανίσει το εξής: "If you have Zoom Client installed, launch meeting. Otherwise, download and run Zoom." ή τη μετάφραση του στα ελληνικά. Προτείνουμε να ακολουθήσετε την πρώτη επιλογή (launch meeting) για δική σας ευκολία.

Όταν πατήσετε πάνω, θα δείτε αμέσως πιο κάτω το μήνυμα: "If you cannot download or run the application, join from your browser." Μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε από τον browser.


Ακολούθως, θα σας ζητηθεί να δώσετε όνομα. Παρακαλούμε γράψετε έστω το μικρό όνομα των παιδιών, ώστε ο εκπαιδευτής να το χρησιμοποιεί κατά την επικοινωνία. Δεν φαίνονται τα στοιχεία σε οποιονδήποτε πέρα από τους συμμετέχοντες στο εργαστήρι.


Ακολούθως κάντε κλικ στο I’m not a robot (σημ.4)


Κάντε κλικ στο Join (σημ 5) για να ανοίξει η συνάντηση.  Αν ο εκπαιδευτής δεν έχει ανοίξει ήδη τη συνάντηση, πιθανόν να δείτε μήνυμα αναμονής. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, πέρα από το να περιμένετε.


Όταν μπείτε στη συνάντηση, πιθανόν να απαιτείται να δώσετε άδεια χρήσης του μικροφώνου ή/και της κάμερας. Αναλόγως του browser, θα δείτε το αντίστοιχο μήνυμα. Προτείνουμε να επιτρέψετε και τα δύο, ώστε να υπάρχει πιο αποτελεσματική αλληλεπίδραση των παιδιών μεταξύ τους και με τον εκπαιδευτή. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι υποχρεωτικό. Η τελική επιλογή είναι δική σας και θα τύχει σεβασμού.

Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να σας ακούσουμε, δοκιμάστε στο κάτω μέρος αριστερά της σελίδας το σύνδεσμο Join Audio (ή την ελληνική του μετάφραση) και επιλέξετε να συνδεθείτε με τη συσκευή μικροφώνου του υπολογιστή.


1 = μικρόφωνο, όταν είναι mute σημαίνει ότι δεν σας ακούμε. Για να μιλήσετε κάνετε κλικ πάνω του για να γίνει unmute

2= κάμερα, όταν έχει την κόκκινη γραμμή σημαίνει ότι δεν μπορούμε να σας δούμε, αν θέλετε να σας βλέπουμε κάντε κλικ στο start video για να φύγει η κόκκινη γραμμή

3= αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας κάτι που έχετε στον υπολογιστή σας κάντε κλικ στο share screen 

4 = αν θέλετε να μας γράψετε ένα μήνυμα κάντε κλικ στο chat για να σας ανοίξει το παράθυρο επικοινωνίας

 Αν θέλετε να μιλήσετε μπορείτε να επιλέξετε το raise hand για να σας δώσει το λόγο ο εκπαιδευτής κάνοντας κλίκ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες και επέλεξε το raise hand ή μπορείς και να δοκιμάσεις το Alt +Y από το πληκτρολόγιοΘα δοθούν περισσότερες οδηγίες σε όλους κατά την πρώτη μας συνάντηση ή κατά τις επόμενες συναντήσεις όπου χρειαστεί.

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 96275070 (Άγγελος) ή 99587884 (Γιώργος).

Είμαστε στη διάθεση σας!

Views
760 Total Views
1 Members Views
759 Public Views
Actions
0 Likes
0 Dislikes
0 Comments
Share on Social Networks
Share Link
Use permanent link to share in social media
Share by mail

Please login to share this webpage by email.